Igår lördag..

Sikken dag det var igår..
mötet mot de slugga rävarna gick la sådär, men va gör man liksom..
Efter match så var det party hos kalle karlsson och kan inte mer än tacka för en grym kväll där i la Surtes topp..
det var fame, zorba å dirty dancing..haha..  det var för gulligt..
Sen vart vi ute men tyvärr svek jag brudarna å drog te typ ähh.. gretas..haha..
Bara att parkan å jag är inte så tajta när det gäller musiken:( Men hade kankse passat bra med tanke på min nya hobby..

iaf hade jag kuul ute med, hände endel saker kanske, men inget vi behöver prata om här..
Ibland fattar jag bara inte .. en del har inte den där spärren som dem verkligen skulle behöva.. Men jaja.. hoho
Jag vart jäkligt full efter all sprit å cider och dom 18 shot hagel gav mig för att jag skulle dansa, så lite luddigt är det då och då.. *host*

Jag e glad för min vän som efter igår fått svar på sina fråga  hur hon står.. lr iaf än så länge.. Hon e gay.. haha

Nu är jag bakis å hungrig men orka äta..nej nej..
Tänk om allt kunde vara så lätt ist?!

Line...

Vad händer?!  Lördag idag å då skall vi ställas mot de där hmm.. Pixbo?! jooo  Se vad dom har med sig idag?!
Var rätt kul när vi möte dom med B-laget å dem var 15 å vi var 9, då vart det en fin å jämn match där våran allas elias gjorde hatrick! Nicce..kan det bli en favvorit i repris.. ?!
Idag skall vi ha kul iaf!! bär lr brist! Vi har rooolit..oja..
Sen är det Kalle för hela slanten lilla kalle hon har fyllt 20.. WooHoo.. congrats:D Party on..

Jag har varit vaken ett tag..satte kl men vakna tidigare, kunde i nte sooova.. :/ Jag känner mig lite tom?! Why.. Är ju ändå glad å ja allt känns bra, men maten smakar inget å nej fän vet i fasen va som står på..
Det låter så lätt när man säger det till sig sj hur man skall säga, men om jag skulel säga det till dig hade det blivit Pannkaks smet av allt..  och det är inte så gott..näe det får man nog ont i magen av.. mahaha..
så nu skiter vi i dessa barnsligheter å gör en tatto ist..japp.. på tisdag blir det en på höger arm och i dec*/jan slår vi på med en hel sleeve..
ROCK ON

längtan?!

Vf för längtar man?... Vad är det som gör att man längtar så mycket..?
Första gången..

Í want to come back!!!


Nu har amanda varit å hämtat hennes saker, å hjälpte mig upp med den andra soffan, betydligt mycke mindre men jag behöver ju inte så stor soffa, den lilla tjockisen klarar sig n´bra med den.. maha..hoho..
jag är sjuk!! Om det är nått som suger så e det at tvara sjuk!! jag vill spela innebandy.. Men har man feber är det inte bra tydligen.. wtf..

Just nu har jag sorg i mitt hjärta för en människa som står mig nära har det svårt, en nära har gått bort, flugit upp till himmlen och just nu är det hårt det förstår jag.. det var inte länge sen döden var här och hämtade en annan som var mig nära.. 
kom änglar..
Tänker på dig G!!  du är stark!  Som jag sa förut är det bara att ringa vad än tiden säger!!
all kärlek till diig!! kraaaam

heeelgen..Tack

På lördags morgon flög vi ner med bussen till skåneland..
det var snö och sånt, fint..
Matchen gicka la inget vidare så, men jag har fått en ny karriär tydligen där ja.. Ville liva upp tjejerna lite innan matchen och tog en sväng om på dans golvet (omklädnings rummet) som nu tydlegen ligger ute på youtub!!(surtedans typ nått sånt)haha jag dör.. men man måste kunna bjuda på sig sj, och är det nån stans man kan göra det så är det i surte!! hur som  var det väl inte riktigt meningen, och även om brudarna vill att jag fortsätter så vill jag nog ändå satsa på innebandyn.. men tack..

Efetr match vart jag kvar i det lilal landet med min vän lajnda å hängde lite, kolla Borat inte sett den..fan va sjukt bra humor!! me like!! Sen så vart det party.. Harrys väldigt klent, blev dock fullare än jag trode..hoho sjukt kul iaf:D tack

Min karma har vänt lite.. haha.. Terre berätta hur hon stått å laddat med ett gummiband mot mig, men så släppte den i fel ända å döna henne i ansiktet ist.. även det vill jag tacka för!!

Fina dagar.. Tack

inte ok

Vart uppe sjukt tidigt idag 6:15 ändå fick jag sov morrob över 1h, det är inte OK att gå upp så här tidigt??!

Match dag idag, nervös så in i h-vete! det är bra..
fast jag gick upp så tidigt så jag skulle kunna packa och allt, får jag ändå stressa, för jag var så smart igår att jag tvätta mina match kläder typ sent, så jag har fått vänta ut dom lite. blir till att hänga upp på bussen nog, men tur dom e ny tvättade annars hade vi haft en buss med sjukt många sura brudar.. mohaha

Nu gör vi det bara gubbar!!
Forza Surte!!!


Med eller utan..

Iblad vet jag inte riktigt hur jag skall hantera visa saker.. Hur jag skall reager på saker som jag tycker är fel, men kan ändå inte bara säga ifrån utan att det kommer bli en stor grej, kankse det är en stor grej men det krävs planering och jag måste prata med folk och hej å hå, samtidgt som jag  vill, vill jag inte utan tänker att men så farligt är det inte.. Men när jag fått höra en del saker blir jag sjukt orolig! Tänk om det är så som han säger, då är det sjukt.. orde nog gå till botten med det för att slippa ha den obehagliga känslan i kroppen varje dag..  Crasy.. :/

Fått inkräkta hos mor min för datan hemma hos mig har tydligen strejkat, ganska taskigt om jag så får säga:/ !!

Idag har det SNÖAT, dock inte mycket men jag lyckades fånga några:) jag blir så glad av snö.. vet inte vf men snö och jag e sjukt tajta.. Jag längtar till snö änglarna och pulka åkandet med mina vänner på nätterna då inga ser.. Men även om jag är gammal så måste barnet leva kvar och det kan jag säga att det kommer det alltid att göra hos mig..

Jag tar allt på allvar, men även allt med en nypa salt, nypa oseriöst en nypa av lite blandat, jag är seriös, men även oseriös.. 
vet inte riktigt vad jag vill säga men fän skit samma.. haha..

Dax att gå hem och sova..

chill bill

1-1

Karma?!  hur som gav den mig inget idag, mer en bitch slap skulle man kunna säga:( unt why?!druckit minst 9koppar kaffe och för lite vatten, det kankse? imorse tappa jag kontrollen på den där jäkla kern2000 drog iväg en blå låda så det öät riktigt ordentligt kl 06:45 på morran.. hur arg som helst och jag som har världens längsta tålamod! .. galet!
Men det räckte inte, fick en flis i fingret, tappa en pall på tån, slog i fotknölen på en pall och sen en sak till som är alldeles för hemlig för att nämnas.. men illa var det..
Inte nog med det sträckte jag höften precis i början av träning och för tillfället invalid!!  Fuck karma! Jag skall bli lisa lack!!

jaja nu har jag klagat klart och mår a little better..woohooo.. hoppas bara att jag blir bättre tills på lördag, missar 8:an imon trist!! men men..

vi har 2 jägare på jobbet som skjuter djur i skogen för skojs skull.. Dom har övat hela dagarna på jobbet nu för att låta som brunstiga älg kor..  så nu vet man att det är jakt säsong.. ojaa.

Min mormor är den sjukaste, roligaste  och den bästa 85-åringen i världen..  hon skall jag tattuera in lätt, hon skall för alltid finnas i mitt hjärta..
hade nog inte varit där jag är idag utan henne!!!
All min respekt till maggan!! love you long time!

peace out..


Niice....

Nu för hoppnings viss skall min karma bli bättre, och ge mig lite tur.. i hope!!! Iaf tagit prover nu för och se om jag är en värdig blodgivare.. *stolt*
Även terre å  *pip*sucker-matila joina.. mitt å matilas blodvärde slog terres med hela 4 järnpiller, inte illa.. ;)
Det var lite läskigt när hon tryckte in den enligt mig gigantiska nålen och fyllde 3 rör med mitt blod.. rött å grant och inte grönt..woohoo.. Men tydligen var inte den nålen nått emot hur den nålen är när man väl lämnar blod..Det hade inget sagt till mig.. men den dagen den sorgen får jag väl säga då.. Dem var fruktansvärt trevliga iaf..
Sen stog det en lite rolig notis lr reminder inne på toa som jag små skratta åt för mig sj dock.. "gör det till en vana-stäng av krana" hoho..

jaja, nu e det gjort iaf och bara att vänta, nu skall jag lägga mig i soffan och vila.. gött mos!

En måndag..

Jag gillar måndagar, man lever lite för helgen fortfarande och känns bra, Onsdagr däremot inte min favvo, mitt emellan längtan och hopp om en bra helg..haha.. Men nått sånt i den stilen..
 Skall förbättra på min karma imon, ni vet "what goes around comes around" skall nämligen börja länma blod, för om jag råkar ut för en olycka vill jag ju ha hjälp och möjlihet till blod om det behövs.. Lämna blod folk! hehe..

tänkt lite på den tidiga söndags morronen tänk om hon varit död, billen börjat brinna lr exploderat kanske lite och ta i, men man vet ju aldrig man tänker ju .. Glad att det gick så bra..
Undrar hur hon mår och om man på nått sätt kan ta reda på det..om hon mår bra liksom och klara sig ok..?!
Hoppas verkligen det..

Idag på jobbet var det mycket bra, dagen gick som på rääääls, även om maskinen min gjorde allt för att förstöra mitt goda humör gick jag inte på den.. 1-0! mohaha..
Träninegn i ale gymnasium gick fint, kul att vara igång och de små damerna på plan gjorde sitt jobbb idag! kul att se på dom små livet;)

dax för duch och sömn..  sleep tight..

igår...

Riktig knas dag igår vill jag säga..lr kanske ändå inte..
Spela en match som slutade i förlust för oss surte jäntor, riktigt tråkigt men det var kul att få spela ändå.. jag gillar inte blåbär och jag gillar inte hallon..trist iaf, men våran lag anda kändes fin..
Var hemma hos mig inan å käka och så fick jag visa brudarna hur man spela gitarr hjälte..det var sjukt trevligt iaf..
hade tydligen oxå en liten skönhets salong i min soffa där man skulle måla naglarna, utbudet var inte stort men 3 fina färger fick man välja mellan svart, lila och röd.. jag valde röd.. passa mig sådär bra kanske..haha
fick nårra skuma blickar på förfesten men ja va fan man får la bjuda på sig sj lite..lr??

Vi gick ut på krogen, jag blev full och dansa och folk bråka å tjaffsa..palla..men jag gillar mina vänner så det gör inget, ratten är en fin grabb och förtjänar det bästa och det har han tror jag..!!:)
Strula med en snubbe i slutet det var galet.. och tror jag e super hetro nu.. tror det kan vara mitt röda nagel lack..hoho

skulle åka hem med min vän Ali, körde Hammarn först, på väg mot gröna sköna bohus ser vi en bil flyga över betong räcket och volta och lägger sig på taket, han svänger in till kanten och vi springer fram, besin rinner ur bilen och röken är tjock, ser hur det ligger en kvinna i baksätet känner om hon har nån puls och hittar en, alla står bara och tittar ..
vi måste få henne ur bilen ifall den börjar brinna, men ingen vågar. Hon kan ju skadat rygg och nacke men hon måste därifrån, går in och vi drar ut henne och lyfter henne till en gräsplätt..jag försöker få kontakt, hon svamlar och jag får hennes namn och att hon har ont i ansiktet..  Försöker prata med henne hela tiden så hon inte ska försvinna.. tillslut kommer ambulans och allt.. jag får hålla kvar till dom stabiliserat hennes nacke med en krage, sen tackar dom mig för hjälpen och jag går, väl i bilen så börjar man tänka..hon lär inte haft bälte på sig för hon låg i baksätet och tänk hur illa det kunde gått..fy fasen asså..det var läskigt och kanju säga att jag aldrig blivit så nykter så snabbt nästan..
Jag hoppas hon klara sig bra och att hon har bälte i fortsättningen! stackars människa..

FREDAG

Idag har varit en sjukt bra dag, och punkten på i:et var ström avbrottet på jobbet, Hallå kan det bli bättre, endast min maskin som lyste i mörkret och vad passade inte bättre än en liten sång "tänd ett ljus" Terre och Linda uppskattade den tror jag..hoho lr inte.. men aja jag tyckte det var fint iaf..

Städat min lgh idag, jäkligt seeeg startat men när man väl kommer igång går det av bara farten..
Så nu är den bebolig lr hur man säger?!
Nu e det bara för brudarna att komma imon..käk här innan matchen imon!!
Jag är nervös, men det e bra...*uhhh*
 gå in på youtube å kolal in sonseed , sjukt bra låt.. höll på att kissa ner mig när jaghörde denidag ljuda ut ur högtalarna på lagret..=D

Kärlek.. Skall det vara så himla svårt? Du och jag ok.. Men nej nej så mykke svårare skall det vara tydligen..maah
nej om man skulle forsätta å fin slippa köket..

chill out!


galet

Precis varit på en föreläsning där en snubbe prata om hans drog missbruk som yngre..
Han börja redan som tonåring och blev "fri" när han var 20..
tänk redan 12 år.. nu är han 44..
Jag tycker det är rätt sjukt.. Han berätta hur han blev och hur ilal han gjorde dom som stog han nära..
Hur blind man är och bara tänker på pengar å knark.. knark knark knark knark är illa.. tänk det räcker att du röker hasch 1 enda gång, så kan du få psykos och dö på riktig, lr bara dö inombords bli crasy..  Han berätta inga såna sjuka grejer om hur folk skala sig själva som apelsiner, utan mer rörande grejer, om vänner och familj, hur egoistisk man blir och inte tänker på nån annan en sig sj.. Bara saker som gynnar en själv..
Näe jag tycker det är galet och många fattar fan inte allvaret!! predika..ah vesst..

Idag Fick jag en smärre chock och blev lätt oroad..hahaha.. gaaaalet! mm..

Jag undrar hur folk tänker som knivhugger nån ty 40ggr??!   typ att nej nu har jag huggt 21ggr bäst och göra det 19ggr till för annars kanjag inte sova..lr vaaaaa.. nej jag kan verkligen inte förstå..
Finns det människor som födds onda.. Ja det tror jag..

Nu e det dax att krama kudden..

natti fox

Klappat och klart

Nu har jag gått å skaffat mig denna som jag tyckt vart onödigt, men nä det e det inte tydligen..
jäkligt bra e det..

Hade ett givande möte i måndags och just nu tror jag mer än någonsin på Surtes damer..
Jag har även gått och skaffat mig en man jag kan ligga med.. Om nån ville veta?!
Känne rmig sjukt pigg och sugen på att lira match.. voll ha en favvvorit i repris på Söndag oooja..

Tydligen har det regnat en del oxå, men det har jag inte märkt..trist för regn är rätt uppfriskande tycker jag..

Jobbet funkar, innebandyn funkar nu skall jag bara se te att köpa en lgh, skaffa mig en ordentlig "karl" nårra kids så e det klappat och klart

RSS 2.0