runBitc*

Efter att Tjejen benjamin lämnade dios och mig i sorg har vi äntligen fått en efterträdare:D Det tog ett tag för mig att upptäcka han för han var bra på att hålla tjejen borta ett bra tag, men tillslut lyste det igenom honom..
Jag vill lyckligt presentera ALexander aka alexandra som våran nya tjej så gölligt!!
Han är känsligare än en gravid kvinna och så himla sött e det.. han tål inget .. glad att vi fått en efterträdare..tack..

Det har varit nårra tokiga dagar veckor å helger, vet inte var jag skall börja så jag börjar med idag ist.. Har varit sjuk å sjuk var länge sen jag var,,.. Men nu blev jag det igen iaf å det suger PUNG.. blää..

Vi skall tydligen spela i västra spännande.. Jag hoppas på oss!!

Jag kankse skall träffa han den väldigt mörka killen från nigeria?! Kanske är det bara en kille som kan få mig att tro igen??! HAHAHAHA.. iaf så vf inte? Nej måste sluta .. Nu jäflar kör vi..
Har iaf planerat att jag skall vara frisk till helgen å ta med mig Mimmi, Mim och Mini på stan å P mä så vi kan skälla på 3 å säga attom dom ljuger en gång till skickar jag min kamphund Miko på dom!  för ljuga e fult.. uch..

Sen hade jag väl hoppats på lite vin å sånt oxå.. mm se hur sugen mini e på det bara, men ingen som tvingar henne att dricka hon kan ju kolla på bara, dessutom e hon rätt låg....

nu skaljag ringa min mamma som den 10-åriga tjeje jag är för tillfället å kolla om hon kan köpa isglass:D:D

Det är skönt att må bra själv iaf.. ensam är strak faktiskt om inte annat har jag ju mina vänner =D

kiss my ass fock

tjej tjut??!

Jag har kommit överens med mig själv att jag inte än skall sluta med påsarna, kankse på semestern lr inte då kanske men nån gång i swear..

min valborg var kanon.. hängde i slottis azalea dalen på torsdagen med alla fjortisar å lite äldre pack det var riktigt niice ändå.. Drack både vin och öl tydligen.. Sen gick vi vidare när folk ringde sa jag att vi var på las palmas men det var vi inte las sombritas lr nått sånt, hade ingen koll alls om jag skall vara helt ärlig, sist men inte minst avslutades kvällen på kellys sen hem.. Och nu undrar jag hur jag kom hem på torsdagen?? hmm..

Vart sjukt soft på jobb idag iaf, och det behövdes nog.. stog på trucken idag upp i luften på gafflarna och det tycker killarna på jobbet e sjukt kul tydligen!!.. gungar den så man ger ifrån sig såna där tjej tjut.. inte oki!!  Tror inte dom tänkt på att man kan ramla..haha.. men headshot med tejp klump på dom!

Vart ute å sprungit idag å det var skönt, men har ont i hälsenan fortfarande efter sist då jag trampa snett på en gren som stack upp i skogen å det är inte bra för jag behöver springa om jag skal palla med för säsongen med brudarna som springer 3mil på 30min.. 1 och 2 jobba på..

chill out! 

jag kan

I onsdags kom jag på en sån bra idé att jag skull sluta med dom beroende framkallande påsarna och det skulle fast ställas på torsdagen..
Dom som känner mig vet att jag är väldigt lugn och Ovåldsam av mig..
Men jag har nu möt min överman "nikotin-äter-dig-med-ett-bett" heter han.. Jag visste inte vad han var kapabel till, men det gjorde jag igår..  Utan han på morran med kaffet var galet.. när S slänger ett brev på mitt bord och säger jag skall lägga det i en A-låda  sen och så går han går.. Tar jag upp min arm utan att vara medveten om det och kastar en penna på han och viskar med en läskig röst - Gör det själv! vänder mig om och går och tänkte inte så bra göra det åt chefen..

som dagen går växer mitt våldsamma beteende och jag sparkar på min maskin så alla luckor trllar av och jag gapar och skriker och uppför mig väldigt konstigt.. Och på kvällen när alkohol skulle intagas kom jag på att för att slippa fängelse i 5år skulle jag ta iaf 3 påsar, lyckades med 1=D och inga döda..

idag har jag inte tagit nån, och får se hur det går ikväll.. :O..
Sket ner er.

RSS 2.0