Såjäkla typiskt ...

Såjäkla typiskt att ryggen ska paja när man känner sig kanon, är sjukt förbannad iaf!!
Så får man lite piller å så ska allt bli bättre.. åhhhaja skit ner er..
hej då

Så många ?

varför finns vi människor, vad är vårat syfte här på jorden? ..
är vi nåns docker ,försöks nissar till nått högre... finns gud där uppe.. människor som gör musik till andra människor, allt är så olika, vi är så olika.. hur har vi kommit till?! är allt ett spel lr nått meningslöst smärtsamt lidande.föddas för att dö..
Äta, jobba, träna och sova..Supa, knarka, slåss, älska, vinna, fölora.allt bra har nått dåligt,, gita sig-skiljas, föddas-dö, vinna-förlora..känns det som iaf.. Men skadas och sen läkas e fint..
Lita på nån så mykke att man släpper allt annat, älskar nån så man skulle kunna dö för den, hatar nån så man skulle kunna döda den..
Finns det nått efter döden? är det som den filmen där han vaknar upp och det är samma dag varje gång..
vi lever och dör , födds på nytt fast vi har ingen arning om det.. gör vi samma då.. kan det vara så?
om han Gud finns, vf gör han inget åt alla barn, kvinnor och män i krig å elände som är helt oskyldiga.. ska vi få lida för andras fel tydligen.. är hoppet ute?

Jag älskar livet iaf..

Tålamod

Gick rätt fort på jobb idag.. jag e glad för folket där som har lika sjuk humor som jag, när det kommer folk dit å jobbar extra tror dom vi är gravt otrevliga, men bara vårat sätt att visa vår uppskattning till varandra.. oja så tack T å L OcH Lill tjejen med pung osv..

Tålamod är det som jag alltid haft, lång stubin och hållt mig där, men till slut pallar man inte när man inte får nått för det, menar inte att jag vill ha nått så, men nårra uppmuntrande ord, en klapp på axeln lr en nick.. tycker jag inte är så värst mykke begärt..
Men om det krävs att slicka mer röv en en hund gör under sin livstid kan det mig kvitta!!
då tackar jag för mig..Mohaha..
i mitt horoskåp idag stog det att jag skulle få mot gångar och gå i strid, men det jag inte viste var att det var emot mig själv..

Kan du inte hoppa, kryp under..

Trött, trött, trött.. Bla bla bla..
Kollade igår på sexturisterna i venzuela, damn va äckligt, måste tillfredställa gästen..Sitta där på rad å låtas väljas ut av nån gubbe.. Inte illa mot dom, de kanske är snälla, men jag hade inte velat ha nån väldigt stor rund gubbe*bläää*
Jag hade hellre levt på mat från soptunnorna... levt bland djuren inte fan vet jag men inte kunnat göra det där..
Tänk så jäkla bra vi har det , ändå går folk å tar livet av sig.. å tycker synd om sig själva för att dom inte fick vad dom önskade sig när dom fyllde år.. Vi skall vara glada för taket över våra huvud.. för att  slippa sova på nedtrampad jord, för maten på bordet, för att slippa tigga för att överleva..

Kan erkänna att en del dar klart känns svårare än andra, men jag är jäkligt glad för det jag har.. tack..

Kommer bli en liten tuff tid känner jag på mig, jag gillar inte våren, för mycket som hänt, jag önskar vi kunde komma till sen sommaren och hösten.. Men kommer inte besvära..
Snart är det 4årsen du försvann ur min famn, men ändå känns det som igår.. Önskar min vän jag kunde vrida tillbaka tiden och fattat ett annat beslut, det rätta .. Kommer aldrig förlåta mig själv.. Hoppas du förlåter mig..

mykke..

Det har hänt en jäkla massa , jag har haft fullt upp med allt och inget..

Jag  jobba inte idag, mådde inget vidare i morse när jag vakna ville bara kräkas på allt..  Men jag skall spela match idag iaf.. Och det händer inte så ofta nu för tiden att jag för göra det så får passa på..
Känns som jag slängt bort en hel del när det kommer till det där!! Men jag vände på det en gång och får väl försöka vända på det igen på nått sätt..  Finns nårra som tror på mig iaf.. Tack P och G..

pusshej

RSS 2.0