dad

Det är tisdag i dag och jag har tagit mig ner till mor min så jag kan interneta lite..
Förra veckan va bra.. Helgen va bäst:) hade fin besök freda till lördag vilket jag är väldigt glad för:) tack kerstin.. :P lördag så spöa vi Södra dal det var kuuul! då att ljungby slog färjestaden.. dom skrev nått i stil med att dom hoppades på att ljungby skulle fortsätta discodans och rocknroll innebandy mot oss också och det får dom gärna göra om dom vill så länge vi vinner:)
sen så va jag ut i lördags va lugn å så skulle upp tidigt på söndagen, men hade en sjukt trevlig kväll med galna människor å lite så.. på söndan blev det bambo på kvälen första gångenjag varit där och jag var nöd när jag gick.. jaaappp:)

Inga lag i gbg tycker omvarandra och det är la bra..
aja nu längtar jag till lördag bara.. vill se oss slå dom fisarna..

De senast har det varit så himla mykke prat om pappa hit och pappa dit.. Dom undrar om jag saknat han och sånt.. Det är lite svårt att sakna nått man aldrig haft.. tycker ordet pappa känns konstigt att säga,  Jag bryr mig inte det minsta nu..
han e ju gone in heaven liksom:)


nu ska jag hemå sova..

ha det gött hej!

krut

Nu sittre jag här hos mor min å väntar på bror min å frida.. Dagen till ära ges till min mor som fyller år så ett stort hurra till hon,.. Grattis mor.. Åldern säger man tydligen inte om en kvina men 50+ blir det för hennes del iaf..
Fyller även T år.. Grattis till henne också.. där har vi en 20+ nu:)

jobbade i söndags å hörde en rolig sak lr den va kul då iaf.. " asså det kliar inte där nere, utan där nere uppe" haha Okaj!! haha.. kuuul..hehe..
Min visdoms tand e på G ut så den har haft nöjet att ge mig feber och jäkligt ont i halsen, palla jobba M-O sen idag kom jag inte upp, så nu har jag ångest å undrar hur nästa månad ska gå, jag kommer jobba över så jag kräks nog så det får bli..
Min hund e dålig fortfarande å jag tycker det e jobbit, å en till i familjen e kass.. Men ont krut förgås inte så lätt!!
Det skall jag se till iaf!! håll ut..

Nu e det dax för birthday cake, som jag egentligen inte borde äta men tänker göra det iaf.. mohaha

vi behöver bara ta ett steg över så klara vi det, inte svårare än så.. Jag tror på oss och vill inte se att vi trillar ner då vet jag inte hur det ska gå .. Men som det är nu har vi verkligen inte nåt att förlora.. Forza Surte..
Och ni som inte tycker om surte kan dra åt H*****..

FORZA

nu!

8h på jobb idag. det var helt oki gick snabbt och jag å Terre-terrorist hade kul och tugga bamse tuggummi..
Kul å heta typ Radstake, Stålhandske och Djup i efternamn.. haha lr bo i Burträsk och allt var det nu var..

När jag kom hem blev jag klippt, har städat, tvättat och handlat, nu skall jag städa hos råttan och gå ut med hunden.. Älska fredagar:P
Tvätta mina innebandy kläder, bara hoppas de hinner torka tills imon.. Kanske jag skall tvätta jonnas oxå;)
Så är det match imon.. Jag e så nervös att jag kan b**a ner mig..
Men brudar ni vet hur gött det är att vinna..

Lotta kommer på kaffe ikväll oxå.. känns som jag har gjort hur mykke som helst..

Kärlek e nått fint..

dance forever my only one and peace out..

1 eller 2

Först dog min data, sen tog färgen slut i min tv, hmm.. kan man ha mer otur?? Var tog min karma vägen?
Dax att göra lite för samhälllet Lisa, Jag brukar ju hjälpa min gamla granne med hennes matvaror å sånt, och sitta nere med mormor å prata med tanterna?
Det e faktiskt sjukt kul å sitta å lyssna på dom, men jag blir ganska snabbt deprimerad när jag går därifrån för tänker shit kommer jag sitta där om 60år å prata om t.ex.. oj nu har han gått förbi här 3ggr, lr oj där kom en till blå bil.. haha.. men ja va ska man annars prata om? gamla minnen funkar ju oxå, dom va ganska lös läppta förr oxå ska ni veta, jag har alllt fått lite galna historier av min kära mormor om folket på servicehuset i La Bohus.. hehe..

Min råtta har misst sitt ben, men fän va han väsnas!

Sitter hos mosan nu, gjort fiskbullar å potatis til hon, jag är inte hungrig.. :/
Skall gå en sån kur iegn nu, börjar på måndag, set skall bli skönt, lr ja men jag e sugen iaf.. 

Jag ve inte hur jag skall lösa data och tv.. vilket skall jag ta, jag tror det blir tv, för kan ju å ner te mosan å låna hennes ..så det får nog bli så, palla svart vitt tv..hoho. NO..

i måndas pratta jag med en och sa en vison jag hade om hur veckan för en anna person kommer se ut.. Och jag hade rätt...haha.. så bra e jag..  En del slutar aldrig förvåna, lr igentligen blev jag inte förvånad efetr som jag trode det skulle bli så.. Men trist ändå..man hoppas ju ändå att folk nån gång skall växa upp lr få lite vett i hövvet lr iaf tänka på andra , men tydligen inte..
nu skall jag hem.. peace out fox!!

sista ången

Jag hamnar i en sits som jag inte vill, hatar dumma lägen, men jag anpassar väl mig snart för har inte gjort det riktigt än, men vet att jag kommer göra det å då ordnar sig allt.. Kraven, stressen och pressen Britt-Marie

 Losa mot ale igår, trodde jag skulle skämas ihjäl. . Dom förtjäna vinsten.. trist vårt spel va å ja.. jag hade ingen koll alls ja, kände mig smått efter, men kan ju ha med ryggen att göra, inte tränat hela förra veckan så jag skyller på det..
På lördag e det nya tag å hård träning imon..
måste göra det som kag, å jag vet hur gött det är att vinna.. inte slått dom i en A-lgs match någonsin, kan ju tycka att det är på tiden, men man vet aldrig, inte säkert det är dax än, men jag hoppas vi sliter häcken av oss för att lyckas!!
Jag tror på oss iaf och det är väl tur det..

2sek kvar, e nog bara hööken som kan det typ, vilja å kämp så tog dom hem segern stanstad, många säger att det inte var rättvisst, men stanstad kämpa ju sig upp från underläge till vinst med2 sek kvar.. och då e det väl rättvist, dom ville väl vinna precis lika mykke..
Men kan knappt tänka mig hur challs kände:/ ve å fasa sikken klapp på kinden asså.. kändes som dom trode det var llite säkert 1pinne, men jag vet inte.. galen serie..

Nu skall jag snart göra min tatto.. smått nervös, sista gången min vändter arm e bar..

tjing tjong kina stång!

RSS 2.0