April = Blä

Tillbaka på ruta 1 och det mesta känns ruttet, Men som man sa så går livet vidare på nått sjukt sätt.. Känns bara så trist men mina principer är mig och jag är jag och ingen annan.. Kan inte bara ändra mig så.. tyvärr även omman vill ibland går det inte..

snart är det 25 också och det suger ännu mer, fy tänk att man kan känna så mycket..
Nu får det vara maj snabbt och vänner överallt..

Utkast: Idag är ...

Idag är det torsdag och ett fint väder har drabbat bohus, vi tackar för den .. Tack..
Skulle hängt med T & K å sett på innebandy Sport life vs älvstranden, kval till 2:an där surte har ett lag nästa säsong.. Vi skulle leka hurtiga å cykla dit, dom cykla i förväg för de skulle handla  å grejer. Så när jag går ner för att åka så har jag ingen luft hittar en pump å den e halvt sönder får gå en bit för att få en ny, men funkar inte, hål i slangen tydligen:/ så måste jag lämna tebax pumpen och ta bussen, men så missar jag buss *pip*.. å jblir allmänt trött på dagen..
Så om en stund ska jag grilla ist:) plåster på såren.. tack..

Jag önskar jag kunde vakna upp varje dag å vara glad inte vara ett streck.. jag försöker verkligen att hålla humöret uppe, för man mår ju inte bättre av att må dåligt som en klok människa sa..
Jag vet inte hur jag skall göra å det gör mig frustrerad och irriterad.. Hur långt ska man orka ?! hur långt är det meningen att man skall orka.. Den som lever får väl se..

Jag saknar Maja..

vad hade jag väntat mig?

Vi var i sälen och fän skoj var det.. En höll sig bara ute 30min bara innan borta match.. jag är imponerad.. oja..
Så mykke mer kan jag inte tala om,möjligtvis för en slant, Det går att köpa LisaP kanske.. mohaha.. Om jag sj känner för det vill säga..
Men iaf lyckades knappt komma hem innan mitt immunförsvar svek mig, Feber, ont i halsen och pms, allt på en gång.. Jaha tänkte jag bara, men nu börjar jag må lite bättre, lite yr i bollen e jag fortfarande men det har jag alltid varit tydligen enligt A... hmm oki då..

Ungarna på gården skriker så jag har lust att gå ut på balkonga och kasta en träsko på dom!!  gillar barn men inte när jag e sjuk typ.. Men för gårdsfridens skull hoppar jag det, annars skyller jag på mosan, albi från jobb iofs..damn aja skitsamma jag gör det själv!

Skåne, Ska jag dra till skåne? Hade gjort det tydligen enligt skåne, start klar  bara å köra .. När skulle jag sj få veta det då..hoho intresant.. Jag har lust att göra det tror jag, men jag vet inte om jag kan.. Jag älskar mitt surte, mormor, lgh, vänner, jobb(kankse inte älskar mitt jobb,men det är fast) och göteborg.. Även om jag e gamal vet jag inte om jag e redo att säga upp allt å dra,jag e bekväm av mig tror jag..vågar inte riktigt, men skulle surte inte vilja ha mig hade jag kanske drat..men jag vet inte .. Jag har panik å den sprätter ut i kroppen och skulle bara vilja vara nån annnan nu för ett litet tag bara, sen mig igen:)

Nu skall jag kurera mig och driva ut desista demonerna med scones..

tjing tjong

RSS 2.0