2 vinster inte varje dag


jobb idag frächt..
Har tänkt lite och jag har verkligen ett sjukt taskigt morron humör och skulle det var fint så e det alltid nån lat jäfel som förstår det!! haha..
Jag var en färgburk igår när jag hjälpt mor med köket, hon skall alltid hålla på att göra saker.. och så hade jag sagt till henne att ta ner köks luckorna när hon måla om hon ville ha det rätt snyggt ändå, men hon vägra å blev nästan sur för att jag tjata på henne, men så när jag kom hem från jobb idag så hade hon tagit ner dom!!  Så vart bara tvungen att lägga en liten liten komentar.så där nöjd var hon då hehe 1-0

Träning i skatås idag å det var tydligen så att cissi "kunde" vägen NOT, vi  hade sprungit ifrån jonna en liten bit å C var 100 på vägen för hon sprungit där förra torsdagen! fast jag sa det var upp där, men nej nej "jag vet Lisa" Så jag skulle nu vilja tacka mitt sinne för att jag har svårt att llita på folk, för jag fråga efter vägen till mål, och tydliigen var det att springa tebax en bit!!1-0

Nu e jag sjukt trött å skall söva! FREDAG imon du är väldigt uppskattad!!=D

va precis vad jag ville

Idag var det  ok på jobbet ändå, äntligen e den där Gudrun sjödén filen på typ 100.000 klar! det går inte fort om man säger så, men snart kommer det la mer av hon!! Urk burk på det.. hoho
Sen så fick vi krympa sånna grejer så fick ja å terre tuff trä ny plast för den skulle givetvis ta slut å fick till slut ta hjälp av anders, men så var det för kort plast så skulle jag trä den sj å brände mig på skiten å var vannsing för tydligen kunde varken H lr T hjälpa till.. Men så fick anders kommia igen å då hade vi bara misaat en va alla pinnar man skulle över, under å runt å allt var det var baj på det..
Sen tydligen tror dom man inte kan borra heller men det kan jag.. mohhah å terre med ..

kom hem å fick hjälpa mor min att dra border å måla i köket ett av hennes påhitt , alltid har hon nått för sig!! slutligen slutar dagen med en grymt ball träning..
Tack alla sköna Surte Brudar !! loooooking god!

goder nacht!!

svårare än så är det inte

Jag hade tänkt att skita i det men nu måste jag bara typ säga så här: A å det e jävlit skönt! "ni" har tappat kollen liksom, svårt att förklara min frustration men va fan, upp till mig att sluta med det .. Göttnog om det..

Det händer grjer där jag befinner på på dagarna och jag börjar känna oro å galenskaper, Undrar verkligen hur det skall sluta.. tycker folk borde bry sig mer om sig ajälva än andra å låta folk vara, kankse e svårt men ah va fan kan la göra ett försök..
Tisdag i dag ja å en e övvvver, jobba te 20.00 å det kändes tungt men gött med lite extra..
Nu räknas dagarna ner till seriepremiär! så jäkla ball!!=D
nu e det  dax att sova för mina ögon e i kors..

najtti najtti

sönda

Nu e det slut på helg å jag e trött och lite klen, men skall bli gött att börja jobba och träna! no more klen nu, magen e bra å allt sånt så niiice!

3-3 mot pixbo borde snarare varit iaf4-3 till oss, men EN pinne är bätre än 0 på borta plan..
Är sjukt stolt över mina brudar å glad att se hur vi sliter för varandra FORZA SURTE!!


Sleep tiight all

try to find the magic..

hej hopp..

Fredag är kommen och det e ju gött.. varit magsjuk hela veckan, fick kliva av i måndags på träningen sen var det kört och där var även serie premiären KÖRD!!!
Fan den man gått å väntat å tränat till, kände mig på topp innan den jävla sjukan!! vart så sjukt peppad men man hoppas ju ändå fast man vet å förstår! Men besviken är jag iaf å nu e det väl bara att vänta å vara bättre!

Idag blir det film och hng med suss å ange mina kära vänner som får livet att kännas lättare när det e tungt..
kärlek till er ..
peace out fuckers
RSS 2.0